Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

O Κωστόπουλος χωρίς χειροπέδες στον ισαγελεα (binteo)

          Δίωξη κατά του Πέτρου Κωστόπουλου
           για χρέη προς το Δημόσιο










http://bergoulas.blogspot.gr/
Πέτρος Κωστόπουλος
 


Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα στον Πέτρο Κωστόπουλο για χρέη ύψους 408.437,50 ευρώ. Ο παρουσιαστής λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, στο τμήμα Περιουσιακών Στοιχείων, καθώς γνώριζε για σχετικό ένταλμα εις βάρος του και στη συνέχεια συνελήφθη.



Ο κ. Κωστόπουλος έφθασε στην Ευελπίδων νωρίς το μεσημέρι συνοδευόμενος από αστυνομικούς αλλά χωρίς χειροπέδες, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το αν έχει προβεί σε ρύθμιση των χρεών του, ο παρουσιαστής είπε: «Έχω προβεί σε ρύθμιση. Τα έχω πληρώσει όλα».

Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έλαβε τελικά προθεσμία για απολογηθεί αύριο στις 9 το πρωί.


Εις βάρος του εκκρεμεί δίωξη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 408.437,50 ευρώ.

Η δικηγόρος του Πέτρου Κωστόπουλου δήλωσε, από την πλευρά της ,πως ο πελάτης της πούλησε δύο του ακίνητα προκειμένου να ξεπληρώσει μέρος των χρεών του. Ανέφερε μάλιστα πως η οικογένεια Κωστόπουλου «εργάζεται σκληρά για να συντηρήσει τα τρία της ανήλικα παιδιά».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου