Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

A.Κούγιας - Μπέος και η κασέτες (Video)!


Στην αναφορά του Αλέξη Κούγια για τα "στημένα", παρενέβη και ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνικά.



Χαρακτήρισε μυθομανή τον κ. Κούγια, την υπόθεση με τις κασέτες και τα "ύποπτα παιχνίδια" ένα φιάσκο και τη διαδικασία παράνομη γιατί δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες. Συγκεκριμένα, είπε: "Κύριε Θωμαΐδη. Είχα δώσει λόγο τιμής να μην βγω ποτέ στην εκπομπή, αλλά δεν μπορούσα με όσες αθλιότητες ακούω εγώ και η οικογένειά μου. Εύχομαι αυτό που βίωσα κι έφτιαξε ο Αλέκος ο Κούγιας ο μυθομανής. Αυτά που καταθέτει ο κ. Κούγιας είναι νομικές κρίσεις. Το 2ο σημαντικό γεγονός είναι ότι επιτρέπετε στην εκπομπή σας να συνεχίζει ο Αλέκος ο Κούγιας να προβάλει παράνομες υποκλοπές που είναι κακουργηματική πράξη. Αυτές οι κασέτες που πήρε στις 7/3, ότι του τις παρέδωσε ένας μεγάλος Ελλην παράγοντας, στις 9/3 είπε άλλα, στις 11 άλλα.

Μετά απ' αυτές τις κασέτες που προφανώς κάποιους εκβιάσε, που η ομάδα του έκανε 10 σερί νίκες με ένα πέναλτι σε κάθε αγώνα κι ανέβηκε κατηγορία. Ούτε η Μπαρτσελόνα δεν κάνει 10 σερί νίκες.

Οι άλλες ομάδες τέλειωναν το ματς με 10 ή εννιά παίκτες. Αν θέλετε να μάθει ο κόσμος την αλήθεια ένας χασισοπότης πρώην πρωθυπουργός με πέντε ανεπάγγελτους πρώην βουλευτές κι έναν δικηγόρο μια μαϊμού που γελάει, αν θέλει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια. Όχι αυτά που έφτιαξε με τον Μπιτσαξή που έκαναν αίσχη που δεν γίνονται στην Ουγκάντα. Δεν υπάρχουν κασέτες, δεν υπάρχει τίποτα. Είναι όλες παράνομες. Δεν είναι γνήσιες. Γύρισαν πίσω οι αρμόδιοι το cd και είπαν δεν είναι το αυθεντικό, δεν προχωράμε.




Οι συνήγοροί μου ζητούν από την πρώτη μέρα πραγματογνωμοσύνη και δεν το δέχονται. Ο Πατέρας με τον Κούγια τις απομαγνητοφώνησαν τις κασέτες. Ας βγει η κυρία Παπανδρέου επίσημα να πει ποιος απομαγνητοφώνησε τα cd της ΕΥΠ. Θα χαιρόμουν να γίνει ερώτηση στη βουλή για το ποιος απομαγνητοφώνησε επίσημα τις κασέτες ή από ιδιωτική εταιρία που έβαλε ο Κούγιας με τον Πατέρα; Θα φρίξει ο κόσμος. Είναι ένα φιάσκο, καταπάτησαν τους νόμους. Δεν υπάρχουν φυσικά πρόσωπα στις απομαγνητοφωνήσεις».
Εν συνεχεία έκανε νέα παρέμβαση ο κ. Μπέος: «Ηθελα να διευκρινίσω για να καταλάβει ο κόσμος. Μπόρεσα και διάβασα, μίλησα με νομικούς και θέλω να πω ότι υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που λέει ο νόμος πως μπορεί να γίνει απομαγνητοφώνηση. Πρέπει να υπάρχει φυσικό πρόσωπο και υπογραφή. Φέρτε μια συνομιλία από την ΕΥΠ κι εγώ θα πάω ισόβια. Είναι όλες παράνομες».

Στην εκπομπή παρενέβησαν τηλεφωνικά οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Πέτρος Σταθάκης,


οι οποίοι απάντησαν σε όσα ακούστηκαν για τα πρόσωπα τους, ενώ τόνισαν ότι υπάρχει δωροδοκία από τον Αλέξη Κούγια στην αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την Χερσόνησο.
Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Σταθάκης τόνισε ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το συγκεκριμένο θέμα. Να θυμίσουμε ότι η κατηγορία έχει να κάνει για δωροδοκία του Αλέξη Κούγια, μέσω του πρώην γενικού αρχηγού της Παναχαϊκής, προς τον γενικό αρχηγό της Χερσονήσου, Μανόλη Κουβαρά, ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση δύο παίκτες της Χερσονήσου, όπως κατήγγειλε ο Πέτρος Σταθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου